Ajankohtaista

Vindea Oy ja HSG Logistics Oy yhdistävät voimansa

02.05.2012

Panostaja Oyj:n tytäryhtiö Vindea Oy ja HSG Logistics Oy yhdistyvät 2.5.2012 tehdyllä kaupalla. Kaupan myötä Suomeen syntyy teknologiateollisuudelle räätälöityjen logistiikkapalveluiden, konepajalogistiikan sekä teollisuuspakkaamisen johtava toimija. Syntyvä kokonaisuus kuuluu Panostaja – konserniin.

Vindea on monipuolinen lisäarvologistiikan osaaja, joka palvelee toimialansa

johtavia konepajayrityksiä niin materiaalin hankintapalvelun, varastoinnin, tarkastuksen, tuotantologistiikan kuin kattavien pakkausratkaisujenkin muodossa.

HSG Logistics on teknologiateollisuudelle räätälöityjen logistiikkapalvelujen markkinajohtaja, joka tarjoaa osaamistaan materiaalivirtojen sekä niihin liittyvien informaatiovirtojen tehokkaassa hallinnassa, kattavissa pakkauspalveluissa sekä prosessiin liittyvässä hankintatoimessa.

Nyt syntyvästä kokonaisuudesta muodostuu alan markkinajohtaja Suomessa. Vindean ja HSG Logisticsin palveluvalikoimat tukevat ja täydentävät toisiaan, mikä mahdollistaa laajempien ja tehokkaammin organisoitujen palvelukokonaisuuksien myymisen nykyisille ja uusille asiakkaille.

– Toimiala on kasvava ja tarjoaa uudelle kokonaisuudelle paljon mahdollisuuksia. Asiakkaamme arvostavat yhteistyökumppania, joka pystyy kilpailukykyisesti vastaamaan vaativimpiinkin asiakastarpeisiin sekä omaa riittävät resurssit toimintojensa kehittämiseen. Näen lisäksi, että yhtiöllä on nyt myös erinomainen mahdollisuus kansainväliseen toimintaan, sanoo hallituksen puheenjohtaja Marko Häkkinen HSG Logisticsista.

– On hienoa että saamme yhdistettyä kaksi, jo ennestään vahvinta, lisäarvologistiikan toimijaa.  Uusi kokonaisuus hyödyttää ennen kaikkea asiakkaita, jotka saavat vahvan kehitysosaamisen sekä aiempaa selvästi suuremman resurssin käyttöönsä tuotannon vaihteluita varten. Odotan innolla tulevaisuuden tuomia mahdollisuuksia, toteaa toimitusjohtaja Jouni Arolainen Vindeasta.

Sekä Arolainen että Häkkinen jatkavat uuden kokonaisuuden palveluksessa ja merkittävinä omistajina. Arolainen toimii uuden yhtiön toimitusjohtajana ja Häkkinen hallituksen jäsenenä

Yhteystiedot

Vindea Oy c/o Suomen Transval Oy
Pakkasraitti 2
04360 Tuusula
puh. +358 (0)9 5658 520

Katso kaikki yhteystiedot »